Toimitusehdot

 

Voimassa 12.11.2020 alkaen

 

Yleistä verkkokaupasta

Seikkailutaidepuoti-verkkokaupan tuotteita myy seikkailutaiteen ja kuvataiteen opettaja Verna Kuntsi. 
Y-tunnus 3100069-5.

Yhteystiedot:

Verna Kuntsi / Seikkailutaidekoulu
verna(at)seikkailutaidekoulu.com

Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupan kotisivuilla ostoskorin kautta. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti, ja niitä käytetään vain tilauksen toimitukseen tai tilauksessa mahdollisesti ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Mikäli et pysty käyttämään luottokorttia maksutapana (kts. kohta ”Maksutavat”) voit tehdä tilauksen sähköpostin välityksellä (info(at)seikkailutaidekoulu.com). Ilmoita tilauksen yhteydessä nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, tilaamasi tuotteet ja niiden kappalemäärä. Sähköpostivahvistuksessa saat maksuohjeet sekä laskun. 

 

Tilausvahvistus

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

 

Maksutavat

Tuotteet ja niiden mahdolliset postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa maksujenvälityksen toteuttaa Stripe. (www.stripe.com) Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista. Voit maksaa ostoksesi VISA, MasterCard tai American Express – luottokorteilla.

Mikäli et voi käyttää luottokorttia, maksutapana on myös sähköpostitilaus laskulla. (Kts. kohta ”Tilaaminen.”) Postitan tuotteet ilmoittamamme postituspäivän mukaisesti. En toimita tuotteita postiennakolla. Maksu suoritetaan sähköpostivahvistuksen ohjeiden mukaisesti.

Muissa tapauksissa otathan yhteyttä sähköpostiin (info(at)seikkailutaidekoulu.com), niin muista maksutavoista voidaan sopia.

 

Toimitusaika

Käsittelen kaikki tilaukset ilmoitettuna postituspäivänä.

Emme vastaa Postin toiminnan tai ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästymisen aiheuttamista välillisistä haitoista.

 

Toimitustapa ja toimituskulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Tilatessasi tuotteet toimituskulut sisältyvät tuotteen hintaan. Toimitan vain Suomeen.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.

 

Halutessasi palauttaa tilaamasi tuotteet, ilmoita palautuksesta osoitteeseen info(at)seikkailutaidekoulu.com. Lähetä tuotteet takaisin alkuperäispakkauksessa tai sitä vastaavassa pakkauksessa 14 vuorokauden sisällä niiden vastaanottamisesta. Liitä palautuksen mukaan pankkitilinumerosi, kopio saamastasi tilausvahvistuksesta sekä palautuksen syy. Palautuskustannuksista vastaa asiakas.

Palautusosoite:

Seikkailutaidekoulu

Verna Kuntsi

Välimerenkatu 3 A 6

001800 Helsinki

En vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on vastaanotettu, tuotteet on tarkastettu ja palautus on hyväksytty, rahat palautetaan pankkitilillesi. Jos palautettu tuote ei ole uutta vastaavassa kunnossa, ei tuotteen hintaa palauteta.

 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info(at)seikkailutaidekoulu.com.

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

 

Muuta

Pidätän oikeuden muuttaa toimitusehtoja. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Seikkailutaidepuoti-verkkokauppa käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti ja sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.